LÆS TRYKTE DANSKE AVISER  -  2000+ TRYKTE AVISER FRA HELE VERDEN

PressReader app for iPad

 - alverdens viden fra 95 lande

  • Få adgang til 2000+ trykte aviser fra hele verden
  • Søg frit efter de emner, der interesserer dig mest
  • Lav faste medieovervågninger med op til 30 søgeord
  • Del vigtige artikler på e-mail, Facebook og Twitter
  • Læs trykte danske aviser på nettet - også når du rejser
  • Læs på pc, iPad eller Android
  • Gem artikler i arkiv
  • Få aviserne læst op og oversat

Opret et gratis prøveabonnement

PressReader app til iPad - gratis med Outside24-abonnement

Send en mail til info@outside24.dk for at afprøve alle mulighederne
i 14 dage - helt uden at betale. (Pris derefter fra KUN 199,- pr. mdr.)

1

Få adgang til 2000+ trykte aviser fra hele verden

Vi kalder os verdens største aviskiosk. Du finder ikke en større samling af trykte aviser noget sted, og der kommer hele tiden nye aviser til. The Guardian, International Herald Tribune og Wall Street Journal er kun eksempler på de dagsordensættende internationale aviser, som du har fri adgang til som abonnent. Vi har tredoblet antallet af tilgængelige aviser på tre år, og de fleste af dem kan du læse allerede før papirudgaven er på gaden i hjemlandet.

2

Søg frit efter de emner der interesserer dig mest

Du kan hurtigt og let finde præcis de fagområder, sportsgrene, byer, mennesker eller politiske emner, du gerne vil læse om, og du kan nøjes med at holde øje med de aviser, der har din særlige interesse. Søgningerne kan forfines ned i mindste detalje, så du præcist finder de relevante artikler.

3

Lav faste medieovervågninger med op til 30 søgeord

Du kan oprette faste overvågninger af særlige interessefelter på alle aviser, på et enkelt land eller en enkelt avis. Og du kan selv vælge, hvor ofte du vil have overvågningen tilsendt som mail.

4

Del vigtige artikler på e-mail, Facebook og Twitter

Du kan hurtigt dele artikler via e-mail eller sociale medier. Modtagerne får et kort resume af artiklens indhold og en klikbar thumbnail, så de selv kan læse hele artiklen som den er trykt.

5

Gem artikler i dit eget arkiv

Du kan søge op til tre måneder tilbage og læse alle aviser i fuld længde fra samme periode. Du kan også gemme artikler i eget arkiv, så længe du vil.

6

Læs trykte danske aviser på nettet - også når du rejser

Med Outside24.dk har du altid alle aviser lige ved hånden, også når du er på forretningsrejse eller ferie. Det gælder også danske Berlingske, Børsen og BT.

7

Læs på pc, iPad eller Android

Med den gratis app PressReader kan du læse og søge på avisen på din tablet eller telefon, uanset om du bruger iPad, Android, iPhone eller Kindle. På pc og Mac kan du læse avisen med eller uden PressReader. Læs mere om mulighederne på Outside24.dk.

8

Få aviserne læst op og oversat

De fleste aviser har en såkaldt Smart Edition, så du kan få læst avisen op. Prøv det, og du vil blive overrasket over kvaliteten. Der er oversættelser til og fra 12 sprog. Blandt andet kan du med fint udbytte læse russiske aviser, hvis du er engelsk- eller tyskkyndig.

+

Eftertænksomhed og perspektiv

Outside24.dk giver dig den fulde, trykte version af verdens aviser – med alle de analyser og perspektiver, som aldrig kommer på nettet. Du har fri adgang til navnestoffet, de gennemarbejdede reportager, temasektionerne og debatsiderne med kronikker og klummer.

 Hjælp planeten
- spar på papiret