FØLG DIN VIRKSOMHED ELLER BRANCHE I 2000+ TRYKTE AVISER

PressReader app for iPad

 - medieovervågning i 95 lande

  • Overvåg produkter, konkurrenter og nyheder i din branche
  • Læs internationale topaviser allerede før de er på gaden i hjemlandet
  • Del vigtige artikler med partnere, kolleger og andre stakeholders
  • Tag alle aviserne med på rejse – også de danske
  • Læs på pc, iPad eller android
  • Få aviserne læst op og oversat
  • Gem artikler i arkiv
  • Billigt abonnement til alle ansatte

Opret et gratis prøveabonnement

PressReader app til iPad - gratis med Outside24-abonnement

Send en mail til info@outside24.dk for at afprøve alle mulighederne
i 14 dage - helt uden at betale. (Pris derefter fra KUN 599,- pr. mdr.)

1

Overvåg produkter, konkurrencer og nyheder i branchen

Outside24.dk er det bedste redskab på markedet til overvågning af den trykte presse. Du kan nemt sætte en overvågning op, der giver dig besked i realtid, når dine søgeord er nævnt i en artikel et sted i verden, og med op til 300 søgeord kan du forfine søgningen ned i mindste detalje.

2

Læs internationale topaviser allerede før de er på gaden

Aviser som The Guardian, International Herald Tribune og Wall Street Journal er med til at sætte internationale dagsordener i både politik, kultur og erhvervsliv, og derfor læser mange danske virksomhedsledere dagligt internationale aviser. Outside24.dk er verdens største aviskiosk, og de fleste aviser kan du læse hos os allerede før de kommer ud i hjemlandet. Det gør det let for dig at følge med og servicere din virksomhed med internationalt udsyn.

3

Del vigtige artikler med nøglepersoner og stakeholders

Du kan hurtigt dele artikler på mail, intranet eller via sociale medier. Modtagerne får et kort resume af artiklens indhold og en klikbar thumbnail, så de selv kan læse hele artiklen som den er trykt.

4

Tag alle aviserne med på farten – også de danske

Med Outside24.dk har du altid alle aviser lige ved hånden, også når du er på forretningsrejse eller ferie. Du kan også holde dig orienteret i danske aviser som Berlingske, Børsen og BT.

5

Læs på pc, iPad eller android

Med den gratis app PressReader kan du læse og søge på avisen på din tablet eller telefon, uanset om du bruger iPad, android, iPhone eller Kindle.
På pc og mac kan du læse avisen med eller uden PressReader. Læs mere om mulighederne på Outside24.dk.

6

Få aviserne læst op og oversat

De fleste aviser har en såkaldt Smart Edition, så du kan få læst avisen op. Prøv det, og du vil blive overrasket over kvaliteten. Der er oversættelser til og fra 12 sprog. Blandt andet kan du med fint udbytte læse eksempelvis russiske aviser, hvis du er engelsk- eller tyskkyndig.

7

Gem artikler i arkiv

Du kan søge op til tre måneder tilbage, og læse alle aviser i fuld længde fra samme periode. Du kan også gemme artikler i eget arkiv, så længe du vil.

8

Billigt abonnement til alle medarbejdere

Alle medarbejdere i din virksomhed kan få adgang til aviser, også hvis de bor i udlandet. Ring og hør nærmere om vores flerbrugerlicens og bliv overrasket over, hvor billigt det er.

+

Eftertænksomhed og perspektiv

Outside24.dk giver dig den fulde, trykte version af verdens aviser – med alle de analyser og perspektiver, som aldrig kommer på nettet. Du har fri adgang til navnestoffet, de gennemarbejdede reportager, temasektionerne og debatsiderne med kronikker og klummer.

 Hjælp planeten
- spar på papiret